The Real Martian

Climate Faze 2 Conference

Så kallas Dr Ravi på NASA. Han har ansvarat för astronauters uppskjutning och säkerhet, och han anlitas flitigt av världens främsta företag för framtagning av nya, högteknologiska produkter för framtidens marknad, däribland Apple och Husqvarna för att nämna bara ett par företag.

Dr Ravi kallas “the Real Martian” på NASA

Det tar inte många timmar mellan resorna för Dr Ravi. Precis innan han går på flyget till Sverige som ska ta honom till Huskvarna, har han bara hunnit hem från en resa och föreläsning på Apple i Cupertino i Silicon Valley i Kalifornien.

Det var en lyckad föreläsning, hälsar han på Skype när vi pratar med honom. “It was a home run”, som han uttrycker det.

Innan Climate Faze 2 ska Dr Ravi ha hunnit med flera föreläsningar både för Husqvarna Group och deras främsta ingenjörer och utvecklare, samt föreläsning och selfies på Alfred Dalinskolan. Han ser fram emot det och hoppas att inspirerar många elever och företagare att tro på sig själva och våga satsa. “Only the Sky is the limit”, som han brukar säga.

Dr Ravi som är på NASA JPL, reser runt och föreläser i hela världen.

Nu kommer han alltså till Huskvarna för att dela med sig av sin erfarenhet och framtidsvisioner både vad gäller resor till Mars och klimatförändringar här på jorden.
Dr Ravi är NASAs främste rymdingenjör och expert på ljud och vibrationer. Han är NASAs Solar System Ambassador 2019 och internationelle talesperson.

På NASAs museum som byggdes för 100 miljoner dollar hänger det 9 fotografier av betydelsefulla personer på NASA. Dr Ravi hänger på ett av dem.

Han har skjutit upp 130 rymdfärjor och över 500 astronauter, däribland Christer Fuglesang.

Kom och lyssna på en spännande och lärorik föreläsning med NASA-experten och mannen som alla vill ha på sina föreläsningar.

Anmäl dig här!