Spännande föreläsning av Dr Ravi från NASA

Climate Faze 2 Conference

Det är en unik chans att delta och även lyssna på och få träffa NASAs internationelle talesperson, Dr. Ravi.

Dr Ravi, Solar System Ambassador at NASA JPL

Vi har lyckats bjuda hit NASAs främsta rymdingenjör. Han kommer berätta om sin spännande resa, sina erfarenheter och hur NASA ser på framtiden. Det kommer ges tillfällen att träffa och prata med Dr Ravi på mingelparty fredagen 18/10 eller sitta med under en VIP-middag på lördagen.

Dr. Ravi är NASAs Solar System Ambassador 2019, VIP-guide och NASAs internationelle talesperson. Han har även varit ansvarig för uppskjutning av 130 rymdraketer och över 500 astronauter, och tekniskt ansvarig chef för rymstationen ISS.

Dr Ravi – En världsledande expert på ljud och vibrationer!

Climate Faze 2 är en klimat-konferens som även handlar om framtiden, artificiell intelligens, generation Z och utbildning.

Syftet är att sprida kunskap om morgondagens och framtida teknologier och hur man som företag kan knyta kontakter med forskning och utbildning för att säkra att man finns med i framtiden.

Har du en intressant teknologi, klimatsmart produkt eller är intresserad av att synas bland framtidens uppfinnare, medarbetare och visionärer? Företag bjuds nu in att delta på denna endags-konferens som utställare, föreläsare eller sponsor.

Inspireras av andra och ta del av tankar, idéer, passion, uppfinningar eller forskning.”

Gör klimatförändringen till ditt företags vän och konkurrensfördel eller rent av till en ny affärsidé. Var med och visa upp ditt företags AI- eller Blockchain-teknologi. Hitta rätt fortbildning för ditt företags anställda eller få expertråd från världens ledande organisation, NASA.

Ditt företag har, förutom att vara med på utställningen under konferensen, även möjlighet att hålla föredrag och delta på VIP-middag. Now What?

Är du intresserad och tycker det verkar vara något för ditt företag?
Anmäl ditt företag till 2019@climatefaze2.com

Anmälan ditt företag genom att skriva ner om ni vill delta som utställare, föredragshållare eller sponsor.

För utställare finns flexibla ytor detta år. Skriv vilka behov och önskemål ni har. Monterbygge sker em den 18/10. Som föredragshållare behöver vi en rubrik och ett abstract på vad din föreläsning kommer innehålla. Sponsorer välkomnas och får delta på VIP-middagen med Dr Ravi.