Unik chans för skolor

Climate Faze 2 Conference

Lärare och elever från din skola bjuds in att delta på Climate Faze 2 Conference med Poster presentationer och/eller Max Q Talks!

NASA – National Aeronautics and Space Administration

Det är en unik chans att delta och även lyssna på och träffa NASAs internationelle talesperson, Dr. Ravi.

Dr. Ravi är NASAs Solar System Ambassador 2019, VIP-guide och NASAs internationelle talesperson.
Han har även varit ansvarig för uppskjutning av 130 rymdraketer och över 500 astronauter.

Genom din Poster är du med och representerar din skolan och med ett Max Q Talk (max 3 minuter) kan du få ett certifikat från NASA för ditt deltagande.

Inspirera andra på 3 minuter i ett Max Q Talk där du kan dela med dig av dina tankar, idéer, passion, uppfinningar eller forskning.

Syftet med Climate Faze 2 är att sprida kunskap om och medvetandegöra omvärlden om våra ungdomars behov och framtid. Deltar gör elever och lärare från olika skolor, organisationer, föreningar och företag. Med egna posters och presentationer ges eleverna möjlighet att göra sin röst hörd och påverka sin omvärld och samhället både under och efter konferensen.


Du kanske är en artist, uppfinnare eller helt enkelt en intressant person som har en stark passion för något område och som du vill dela med dig av. Tveka då inte att vara med i Max Q Talks.

Ett Max Q Talks är en presentation på max 3 minuter. Det spelas in och delas ut certifikat från NASA och Dr Ravi för väl genomfört arbete. Om du föredrar kan du göra en Poster presentation själv, eller med andra, som ställs ut på konferensen och delas med deltagare och besökare den 19 oktober.